ترکیبات مهم روغن زیتون
ترکیبات مهم روغن زیتون
اسید اولئیک: اسید چرب اولئیک، یک اسید چرب غیر اشباع است که به عنوان یک چربی سالم معروف است.
- باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) شده و میزان کلسترول بد (LDL) را کاهش میدهد.
- اثرات مثبت بر سلامت قلب و عروق دارد.
اسید لینولئیک: یک اسید چرب اساسی از سری امگا-6 است.
- مشارکت در ساختن سلول ها و افزایش سلامت پوست.
- تأثیر مثبت بر سلامت مغز و سیستم عصبی.
اسید لینولنیک: یک اسید چرب اساسی امگا-3 است.
- افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL).
- نقش در تنظیم التهابات و سلامت قلب.
ویتامین E:
- اثر آنتی اکسیدانی بالا با توانایی محافظت از سلول ها در برابر آسیب های اکسیداتیو.
- افزایش سلامت پوست و مو.
- مشارکت در حفاظت از سلول ها در برابر التهابات.
فنول ها:
- خواص آنتی اکسیدانی با توانایی مقابله با رادیکال های آزاد.
- کاهش التهابات و حفاظت از سلول ها.
- تأثیرات مثبت بر سلامت قلب و عروق.
کاروتنوئید ها:
- اثر آنتی اکسیدانی با توانایی محافظت از سلول ها در برابر آسیب های اکسیداتیو.
برای سلامت چشم ها و پوست مفید است.
فیتواسترول ها:
- تأثیر مثبت بر سلامت قلب و کاهش میزان کلسترول بد (LDL).
- برخی از فیتواسترول ها به عنوان پیشماده های ویتامین D عمل میکنند و می توانند در تأثیرگذاری بر سلامت استخوانها و جذب کلسیم به کمک ویتامین D عمل کنند.
+ نوشته شده در شنبه بیست و ششم مهر ۱۴۰۴ ساعت 17:45 توسط دکتر موسوی
|